Νέα Τεχνικά Σεμινάρια από τη ΧΑΛΚΟΡ σε Καρδίτσα και Τρίκαλα

Ως ελληνική εταιρία με μακρόχρονη ιστορία, η ΧΑΛΚΟΡ παρακολουθεί τον κλάδο των υδραυλικών και των κατασκευών και στέκεται δίπλα στους επαγγελματίες με καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις που μπορούν να τους εξασφαλίσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και υψηλή ικανοποίηση πελατών.

Σε αυτή τη βάση, η ΧΑΛΚΟΡ θεωρεί ότι ο Έλληνας υδραυλικός σήμερα έχει την ευκαιρία να δώσει περεταίρω προστιθέμενη αξία στην εργασία του, με οδηγό την καινοτομία, έμφαση στην ποιότητα, καθώς και πιστοποίηση της εργασίας του. Σε αυτή την προσπάθεια, ο έλληνας υδραυλικός μπορεί να έχει σύμμαχό του έλληνες κατασκευαστές με κύρος, που παρέχουν πιστοποιημένα ποιοτικά προϊόντα, εγγύηση και τεχνική υποστήριξη.

Η ΧΑΛΚΟΡ στηρίζοντας υπεύθυνα τα προϊόντα της προς την ελληνική αγορά και τον κλάδο των εγκαταστατών υδραυλικών, συνεχίζει το πρόγραμμα των τεχνικών σεμιναρίων στην περιφέρεια σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, με σκοπό να ενημερώσει για τα πλεονεκτήματα χρήσης χαλκοσωλήνων, τη διασφάλιση ποιότητας καθώς και για τις τεχνικές προδιαγραφές.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια, με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή, στο Βόλο και στη Λάρισα σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Υδραυλικών - Θερμικών & Κλιματιστικών Έργων Βόλου - Ν. Μαγνησίας και τον Σύνδεσμο Υδραυλικών Ν. Λάρισας

Ακολουθούν :
Στην ΚΑΡΔΙΤΣΑ, σε συνεργασία με το Σύλλογο Υδραυλικών Ν. Καρδίτσας, την Τρίτη 18/11/2104 και ώρα 18:30, στο ξενοδοχείο THESSALIKON GRAND HOTEL

Στα Τρίκαλα, σε συνεργασία με το Σύλλογο Υδραυλικών Ν. Τρικάλων, την Πέμπτη 20/11/2104 και ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο ΑΕΤΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ HOTEL

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2112127033.

Θα ακολουθήσουν Τεχνικά Σεμινάρια και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω του site μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας για τα ΜΜΕ, ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε., κα Θάλεια Αγγελίδη, 22620 48864, taggelidi@halcor.vionet.gr

POSTED 31-10-2014