Νέος κύκλος Τεχνικών Σεμιναρίων από τη ΧΑΛΚΟΡ

Ως ελληνική εταιρία με μακρόχρονη ιστορία, η ΧΑΛΚΟΡ παρακολουθεί τον κλάδο των υδραυλικών και των κατασκευών και στέκεται δίπλα στους επαγγελματίες με καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις  που μπορούν να τους εξασφαλίσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και υψηλή ικανοποίηση πελατών.

Σε αυτή τη βάση, θεωρούμε ότι ο Έλληνας υδραυλικός σήμερα έχει την ευκαιρία να δώσει περεταίρω προστιθέμενη αξία στην εργασία του, με οδηγό την καινοτομία, έμφαση στην ποιότητα, καθώς και πιστοποίηση της  εργασίας του. Σε αυτή την προσπάθεια, ο έλληνας υδραυλικός μπορεί να έχει σύμμαχό του έλληνες κατασκευαστές με κύρος, που παρέχουν πιστοποιημένα ποιοτικά προϊόντα, εγγύηση και τεχνική υποστήριξη.

Η  ΧΑΛΚΟΡ στηρίζοντας υπεύθυνα τα προϊόντα της προς την ελληνική αγορά και τον κλάδο των εγκαταστατών υδραυλικών, συνεχίζει το πρόγραμμα των τεχνικών σεμιναρίων στην περιφέρεια σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, με σκοπό να ενημερώσει για τα πλεονεκτήματα χρήσης χαλκοσωλήνων, τη διασφάλιση ποιότητας καθώς και για τις τεχνικές προδιαγραφές.

Πιο συγκεκριμένα:

ΒΟΛΟΣ
Σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Υδραυλικών - Θερμικών & Κλιματιστικών  Έργων Βόλου - Ν. Μαγνησίας, θα πραγματοποιηθεί Τεχνικό Σεμινάριο την Τετάρτη 15/10/2014, ώρα 19.30 στο Ξενοδοχείο VALIS RESOPRT SPA & CONFERENCE CENTRE.

ΛΑΡΙΣΑ
Σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Υδραυλικών Ν. Λάρισας θα πραγματοποιηθεί Τεχνικό Σεμινάριο την Πέμπτη 16/10/2014, ώρα 19.30 στο Ξενοδοχείο LARISSA IMPERIAL.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2112127033.

Θα ακολουθήσουν Τεχνικά Σεμινάρια και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω του site μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας για τα ΜΜΕ, ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε., κα Θάλεια Αγγελίδη, 22620 48864, taggelidi@halcor.vionet.gr

POSTED 06-10-2014