Οι Εργαζόμενοι της ΧΑΛΚΟΡ διακρίνονται στον Αγώνα Street Relays της Θεσσαλονίκης

Δαλούσης Αθανάσιος, Κολλιός Ευάγγελος, Στεφανίδης Γιώργος , Εφές Χαρίλαος

Επιθυμώντας να αναδείξουν αξίες όπως η ομαδικότητα, το συνεργατικό πνεύμα, η προσέγγιση των στόχων με αποτελεσματικότητα και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, εργαζόμενοι του Ομίλου ΧΑΛΚΟΡ έδωσαν δυναμικά το παρόν στους πρώτους αγώνες σκυταλοδρομίας Street Relays (4x2500 μέτρα) που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη. Την ομάδα «TALOS» στελέχωσαν ο Ευάγγελος Κολλιός από την ΧΑΛΚΟΡ, οι Αθανάσιος Δαλούσης  και Χάρης Εφές από την εταιρία Ελληνικά Καλώδια, και ο συνεργάτης των εταιριών Γιώργος Στεφανίδης

Η υποστήριξη πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουν οι εργαζόμενοι της εταιρίας, καθώς και η συμμετοχή σε εθελοντικές ενέργειες που συμβάλουν στις τοπικές κοινωνίες αντανακλούν τη δέσμευση του Ομίλου ΧΑΛΚΟΡ και των εταιριών της στην υπεύθυνη εταιρική πρακτική. Η ΧΑΛΚΟΡ ενθαρρύνει τους εργαζόμενους της να αναπτύσσουν διαρκώς τις δεξιότητές τους μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και τους εμπνέει ώστε να γίνονται πρεσβευτές των αξιών της, μέσα από τη συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις και τοπικά πολιτιστικά ή άλλα δρώμενα. Η ΧΑΛΚΟΡ είναι ένας δυναμικά αναπτυσσόμενος ελληνικός Όμιλος, αξιόπιστος προμηθευτής στη διεθνή και την εγχώρια αγορά προϊόντων κατεργασίας χαλκού.

Στοιχεία Επικοινωνίας για τα ΜΜΕ, ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε., κα Θάλεια Αγγελίδη, 22620 48864, taggelidi@halcor.vionet.gr

POSTED 14-05-2014