Προϊόντα αντιμικροβιακού χαλκού

Στο επίκεντρο της στρατηγικής της Halcor βρίσκεται η βιώσιμη ανάπτυξη. Εστιάζοντας έντονα στην υγεία και την ασφάλεια στον εργασιακό χώρο, την προστασία του περιβάλλοντος και τις συνεχείς επενδύσεις σε Έρευνα και Ανάπτυξη, η εταιρία είναι σε θέση να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, εξοικονομούν ενέργεια και ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της διεθνώς.

Με τη δέσμευση να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις στην αγορά, η Halcor υποστηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης σχετικά με την ιδιότητα του Αντιμικροβιακού Χαλκού να καταπολεμά τα λοιμώδη μικρόβια, που αναπτύσσονται σε χώρους υπηρεσιών υγείας, μαζικών μεταφορών, εκπαίδευσης ή εργασίας, μεταξύ άλλων. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία είναι εξουσιοδοτημένη από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού, του οποίου αποτελεί μέλος, να διαθέτει προϊόντα Αντιμικροβιακού Χαλκού, υποστηρίζοντας έτσι τις προσπάθειες για αντιμετώπιση μολύνσεων και μεταδιδόμενων ασθενειών στους χώρους αυτούς

Η Halcor παράγει μία ευρεία γκάμα προϊόντων από κράματα χαλκού, με το σήμα, που πιστοποιεί τις αντιμικροβιακές τους ιδιότητες στη βάση επιστημονικών στοιχείων. Τα προϊόντα αυτά μπορούν να έχουν πολλές εφαρμογές σε διαφορετικά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών και νοσοκομειακών εγκαταστάσεων, των σχολείων και χώρων άθλησης, των δημόσιων συγκοινωνιών, των χώρων εστίασης και φιλοξενίας. Αποτελούν ένα αποτελεσματικό εργαλείο στη μάχη κατά των παθογόνων μικροβίων, ενισχύοντας την υγιεινή και διευρύνοντας τις προσπάθειες για προστασία της δημόσιας υγείας.

Η σειρά προϊόντων Αντιμικροβιακού Χαλκού για τις επιφάνειες αφής που προσφέρεται από τη Halcor περιλαμβάνει:

Χαλκοσωλήνες
Εξωτερική Διάμετρος : 4,00 mm - 108,00 mm
Πάχος : 0,25 mm - 2,5 mm

Ταινίες Χαλκού
Πάχος : 0,10mm - 4,00mm
Πλάτος : 10mm - 1.250mm

Φύλλα Χαλκού
Πάχος : 0,30mm - 4,00mm
Πλάτος : 400mm - 1.250mm
Μήκος : 400mm - 3.500mm

Δακτύλιοι Χαλκού